Leuke restaurantjes

“Food is Memories"

Onze favorieten...

Bij iedere reis hoort lekker eten! We delen graag onze goede ervaringen met jou.
Wij zijn ook heel benieuwd naar jouw mening; heel goed of minder goed? Of heb je zelf een heerlijke andere culinaire ervaring beleefd, laat het even in een berichtje aan ons weten. Zo blijft deze pagina goed en up-to-date.

La Cabaña park
Net buiten Maspalomas een klein kwartiertje rijden ligt dit leuke restaurant midden in de natuur. Een restaurant met lekkere gril specialiteiten.
El Chacho
Deze lekkere Mexicaan ligt in het C.C. Yumbo. Niet de meest leuke plek met een mooi uitzicht maar de moeite waard om dit restaurant te proeven.
Bar La Cuevita
Heerlijke plek, met uitzicht over de bergtoppen ligt dit restaurant in Ayaguares. Vooral na een wandeling of fietstocht kan je hier heerlijk zitten.
Albercon
Per ongeluk kwamen hier terecht. De tomaten en bananen stonden uitgestalt in het kraampje aan de ingang. Vegetarisch en veganistisch zeer goed!
Alpendere de Felix
Santa Lucia de Tirajana. Net buiten dit stadje is dit zeer drukke lekkere restaurantje. Alles is homemade gemaakt door de eigenaar en zijn charmante vrouw.
Samara's
Alle groentes uit eigen tuin, en de meest vriendelijke bediening. Dat zegt alles over dit lekkere restaurant in het mooie plaatsje Puerto Mogan.
Rincón Casa Antonio
Vlak bij de kerk van Santa Lucia de San Bartolomé ligt dit restaurant. Welliswaar aan de doorlopende weg, maar zeer gezellig. We hebben er heerlijk gegeten!
El Riconcito Canario
Per ongeluk kwamen hier terecht. We wilden naar het dichtst bijzijnde restaurant gaan volgens Tripadvisor. Lanzarote op Gran Canaria werd het!
Translate »
Chat openen
Stuur makkelijk een Whatsapp