Waarom het Gran Canaria Walking Festival?
mapa_camino_santiago_gran-canaria_organizar

Deze tiende editie van het 4-daagse culinaire wandelfestival is in een 8-daagse reis gegoten met tijd om te acclimatiseren en extra lang te genieten van de zon, de zee en alles wat Gran Canaria te bieden heeft.
Omdat dit jaar in het teken staat van Sint Jacobus, voert deze 4 daagse begeleide tocht over de route ‘Camino Santiago’. Vanaf de Faro (vuurtoren) in het toeristische zuiden loop je midden over het spectaculaire bergachtige midden met waanzinnige vergezichten en wolkenluchten naar het historische noorden van Gran Canaria.
Toevallig… hebben wij dit voorjaar deze route gelopen, èn gezien hoe bijzonder en gevarieerd de verschillende landschappen zijn. Waan je alvast op de route door onze belevenissen in onze nieuwsbrief te lezen.

Wij zijn natuurlijk ook aanwezig, en willen jullie graag begeleiden. Wat zit er allemaal in dit pakket inbegrepen?

  • 8 dagen in een mooie accommodatie
  • 4 dagen deelname Wandelevent
  • Transfers van en naar de Start
  • Buff van Wandeltochten Canarische Eilanden
  • Alle informatie kun je hier vinden

Op dit moment zijn de vluchten bij Transavia € 164,00 retour.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: