Gran Canaria & El Hierro

8 dagen Rondreis

Gran Canaria

De eerste en tweede dag ga je naar een leuk gemoedelijk hostel waar je een 2-persoonskamer tot je beschikking hebt in een gemoedelijk en gezellig plaatsje. Ligging dichtbij de zee. In deze 2 dagen geven we jullie de GPS instructies van een hartstikke mooie wandeling door San Pedro waar je de mooiste uitzichten mag gaan zien. Ook loop je door het Tamadaba natuurgebied. Deze wandeling heeft wel behoorlijke hoogtemeters. Mocht je bij ontvangst van deze wandeling toch besluiten een eenvoudiger wandeling te doen, dan is dat altijd mogelijk. De volgende dag mag je een bezoek brengen aan de koffieplantage waar je, na de rondleiding, zelf je bonen mag gaan branden. Na afloop rij je naar het vliegveld, waar laat in de middag de binnenlandse vlucht vertrekt naar El Hierro. 

El Hierro

Vier dagen verblijven jullie op het meest authentieke eiland van de Canarische archipel. Je gaat 25 jaar terug in de tijd, een eiland waar geen criminaliteit bestaat. Wat we voor jullie bedacht hebben, is: De enige eco bodega van het eiland, waar de eigenaar met passie vertelt over zijn druiven en zijn wijn. PURE WIJN! geen conserveringsmiddelen en geen kleurstoffen. De volgende dag mag je op pad met jullie gids, die jullie over het echte El Hierro gaat vertellen tijdens een door jullie aangegeven excursie. Dag zes is een keuze dag. Mocht je houden van duiken of snorkelen dan is El Hierro een perfecte locatie. Houd je niet van duiken dan krijg je van ons een wandeling die je op eigen gelegenheid mag lopen. Dag zeven vertrekt de vlucht naar Gran Canaria pas laat in de middag. Je zou dan nog tijd hebben om een bezoek te brengen aan het Ecomuseum of Guinea en aan Mirador de la Peña.

Gran Canaria

Dag acht vlieg je weer naar Gran Canaria om daar de laatste dag te verblijven voor je weer naar Nederland vertrekt. De keuze voor de accommodatie is aan jullie: in Las Palmas de hoofdstad (op 30 minuten rijden) in een hostel, óf op 15 minuten rijden bij Telde aan zee in een eenvoudige finca met tuin aan zee, óf hoog in de bergen in het Parador hotel. Houd daarbij rekening met de transfer van en naar het vliegveld.

Gran Canaria
Gran Canaria
El Hierro
El Hierro
Translate »
Chat openen
Stuur makkelijk een Whatsapp