Gran Canaria & El Hierro

8 dagen Rondreis

Gran Canaria

De eerste en tweede dag ga je naar een leuk gemoedelijk hostel (Eigen kamer) in het gemoedelijk en gezellige plaatsje Agaete. Ligging aan de zee. In deze 2 dagen geven we jullie de GPS instructie van een hartstikke mooie wandeling door San Pedro waar je de mooiste uitzichten mag gaan zien. Ook loop je door het Tamadaba natuurgebied. Deze wandeling heeft wel behoorlijke hoogtemeters. Mocht je bij ontvangst van deze wandeling toch besluiten een eenvoudiger wandeling te doen, dan is dat altijd mogelijk. De volgende dag breng je een bezoek aan een koffieplantage waar je, na de rondleiding, zelf je bonen mag gaan branden. Na afloop rij je naar het vliegveld, waar laat in de middag de binnenlandse vlucht vertrekt naar El Hierro. 

El Hierro

Vier dagen verblijven jullie op het meest authentieke eiland van de Canarische archipel. Je gaat 25 jaar terug in de tijd, een eiland waar geen criminaliteit bestaat. Wat we voor jullie bedacht hebben, is: De enige eco bodega van het eiland, waar de eigenaar met passie vertelt over zijn druiven en zijn wijn. PURE WIJN! geen conserveringsmiddelen en geen kleurstoffen. De volgende dag mag je op pad met onze gids, die jullie over het echte El Hierro gaat vertellen tijdens een door jullie aangegeven excursie. Dag zes is een keuze dag. Mocht je houden van duiken of snorkelen dan is La restinga de ideale duikplek in El Hierro. Houd je niet van duiken dan krijg je van ons een wandeling die je op eigen gelegenheid mag lopen. Dag zeven vertrekt de vlucht naar Gran Canaria pas laat in de middag. Je zou dan nog tijd hebben om een bezoek te brengen aan het Ecomuseum, Guinea of aan Mirador de la Peña.

Gran Canaria

Dag 7 vlieg je weer naar Gran Canaria om daar de laatste dag te verblijven voor je weer naar Nederland vertrekt. De keuze voor een Hostel (Eigen kamer) in Las Palmas, de hoofdstad. Transfer naar Las Palmas Hostel. 

Gran Canaria
Gran Canaria
El Hierro
El Hierro
Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp