Fuerteventura

Zand, zand, strand en vulkanen

The beauty Fuerteventura

Ruig en desolaat

Als je van ‘een beetje apart’ houdt, ga je Fuerteventura vast leuk vinden! Dit is een zeer droog eiland met contrasten: ruwe rotskusten aan de westzijde en langgerekte zandstranden met turquoise wateren aan de oostzijde. Een eiland met overwegend slaperige pittoreske dorpjes en een paar levendige toeristenoorden.

Een eiland met onontdekte verlaten valleien en imposante bergen. Een eiland van schoonheid en ongekende vergezichten, voor wie het wil zien… Een eiland van stilte voor wie dit zoekt en wil horen…

De wandeltocht via de GR131 op dit eiland is met 160 kilometer de langste van alle Canarische Eilanden. Je loopt van noord naar zuid over een heuvelachtig grotendeels droog en desolaat parcours.

Onze bijzondere accommodaties zijn heel divers: van luxe met zwembad en welnes tot zeer eenvoudig, van modern tot authentiek, in een toeristische omgeving of juist rustig waar je de energie van het vulkanische eiland zuiver kunt voelen.

Trekt dit eiland jou aan? Een groepsreis of individueel? Een bijzondere overnachting met of zonder activiteit? Volledig georganiseerd via een pakketreis of groepsreis? Vragen? Wij helpen je graag!

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp