Adventure Trip

Programma

Het programma

1 | Aankomst in Las Palmas

Je wordt opgehaald op de luchthaven en naar je hostel in Las Palmas gebracht. Na een korte briefing over de rondreis zal het niveau en de ervaring van ieder individueel besproken worden. Zo worden de dagprogramma´  s afgestemd op de deelnemers.

2 | Avontuurlijke Tour

Vandaag zal onze gids je ophalen bij het Hostel in Las Palmas en starten we met een avontuurlijke tour. We nemen je mee naar de meest indrukwekkende plekken op het eiland, waar je de vulkanische energie kan voelen en bovendien geniet van de natuur. Je kunt kiezen uit de volgende tours:

Optie 1: Regenwoud tour
Deze tour vindt plaats in de Valle de Agaete. We nemen je mee naar Los Berrazales Estate-Winery, die omgeven is door fruitbomen, koffieplanten en andere bloem- en fruitsoorten. Je kunt hier genieten van prachtige uitzichten en van het proeven van heerlijke producten.

Let op: er is een meerprijs van 8 euro. Dit bedrag wordt ter plaatse voldaan en is bestemd voor de proeverij en de plaatselijke boer.

Vervolgens bezoeken we Los Tilos de Moya en het interpretatiecentrum. Dit bezoek zal ons voorzien van belangrijke informatie voordat we een kleine wandeling door het unieke en charmante laurierbos maken.

Met onze vijf zintuigen die actief zijn na het wandelen in Los Tilos, zullen we de ruïnes van een beroemd en oud kuuroord bezoeken. De ruïnes zijn gelegen in het spectaculaire Barranco de Azuaje, een plek middenin de natuur van Gran Canaria.

Optie 2: Red Canyon Tour
Tijdens de Red Canyon Tour verlaten we Las Palmas en rijden we naar Fataga, waar we een geweldig uitzicht hebben over een ravijn. Eenmaal in het dorp aangekomen zullen we een wandeling maken en meer leren over de cultuur van Gran Canaria met de kenmerkende witte Canarische huizen.

De volgende stop is bij La Fortaleza de Ansite, waar we het interpretatiecentrum zullen bezoeken. Dit bezoek zal ons voorzien van belangrijke informatie voordat we de mysterieuze grotten van de archeologische vindplaats bezoeken. Dit zal voelen als een reis door de tijd.

Nadat we La Fortaleza hebben bezocht, vervolgen we onze tour met een wandeling door drie kleine dorpjes in het gebied: La Sorrueda, El Ingenio en Los Sitios. We zullen verschillende bezienswaardigheden bezichtigen, evenals de prachtige natuur van Caldera de Tirajana.

Op het eind van de gekozen tour keren we terug naar het Hostel en eindigen we de dag.

3 | Rotsklimmem

Vandaag haalt onze gids je na het ontbijt op met de minibus en brengt je naar een van de beste klimgebieden van Gran Canaria in Fataga, genaamd La Sorrueda. Hier kun je rotsklimmen en genieten van deze sport, ook zonder enige voorkennis. Vanaf het ontmoetingspunt neemt onze gids je mee naar het klimgebied, waar je de middag zult doorbrengen met klimmen en plezier maken. Zodra de activiteit voorbij is, gaan we terug naar het hostel en kun je rusten tot de volgende dag.

4 | Canyoning

De transportservice haalt je op en we rijden naar een ruige omgeving waar we wandelen, klimmen, abseilen, springen en veel plezier zullen combineren! Met deze canyoning activiteit ontdekken we de verborgen kant van het eiland met watervallen, natuurlijke glijbanen en onverwachte plaatsen. Aan het einde van de activiteit kun je weer tot rust komen bij de accommodatie.

5 | Wandelen

Hier bieden we je een unieke wandelroute aan. We zullen de route aanpassen zodat je de activiteiten op elk gewenst niveau kunt beoefenen en kunt genieten van de Canarische natuur. Met prachtige ravijnen, spectaculaire vulkanische reliëfs en diverse microklimaten. Aan het einde van de wandelroute keren we terug naar de accommodatie.

6 | Surfen

Vandaag gaan we surfen! Bij aankomst wordt de uitrusting uitgedeeld (surfplank en wetsuit), waarna het spel met de golven kan beginnen. Als je aan het eind van de les langer door wilt gaan met surfen dan is dat mogelijk en kun je het materiaal huren. Hierna zullen we terugkeren naar de accommodatie. Indien je in de middag zelfstandig nog een andere activiteit wilt doen, kun je ons vragen voor tips.

7 | Via Ferrata

Voor de laatste keer haalt onze gids je op in het Hostel, om nog een keer te genieten van een indrukwekkend avontuur. Je gaat namelijk een grote Via Ferrata muur beklimmen. Een spannende en leuke activiteit, geschikt voor alle niveaus. Deze activiteit is perfect voor diegenen die houden van wandelen, klimmen en avontuur in de natuur. In de loop van de middag komt de groep terug bij het Hostel voor het diner. Na afloop daarvan mag ieder zich voorbereiden voor het vertrek van de volgende dag.

8 | Vertrek

Je wordt naar de luchthaven gebracht waar je aan de reis terug naar huis kan beginnen.

Accommodatie

Tijdens deze reis verblijf je 7 nachten in een goed en gezellig Hostel in Las Palmas. Vlak bij de zee en in een gezellig deel van de stad. Je overnacht in een gedeelde kamer. Tevens zijn er gedeelde faciliteiten zoals keuken, toilet, terras etc. 

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp