La Gomera

Camino Naturales GR131 wandeltocht

Het programma

1 | Aankomst op de luchthaven Tenerife Zuid en overtocht naar La Gomera
Aankomst San Sebastian

Aangekomen in onze accommodatie kan je de eerste dag even bijkomen van de best lange vliegreis, en overtocht met de Ferry. San Sebastian heeft een leuk centrum waar je leuke winkelstraatjes hebt, en heerlijke knusse restaurantjes. Onder het genot van een drankje krijg je uitleg over de reis, en ontvang je de Goodiebag.

2 | Bergopwaarts

De start van etappe nr.1 is al meteen een pittige start. We moeten fors klimmen, vandaar dat we deze dag niet veel kilometers maken. Als we op hoogte zijn aangekomen, kunnen we meteen bij het aangrenzende restaurant een verkoelend drankje nemen. We gaan met transfer terug naar San Sebastian.

3 | Het middengebergte

In de ochtend gaan we na het verlaten van onze accommodatie met een transfer naar de plek waar weg geëindigd zijn. Daar gaat onze tocht verder. We lopen deze dag de mooie route van La Gomera GR131. Vergeet je camera niet!  We lopen naar het hoogste punt Alto Garajonay. In de middag komen we aan in Chipude. Een klein dorp met een echt wandelhotelletje. 

4 | De laatste etappe van deze GR131

De afdaling wordt ingezet en we lopen naar onze eindbestemming van deze GR131. Vallehermoso……. Wederom een erg mooie wandeling waar we uitkijken over de vallei van Vallehermoso. Een korte GR131 maar een van de mooiste routes. La Gomera is niet voor niets het perfecte wandeleiland.

5 | We Verblijven in Vallehermoso

Vandaag gaan we met transfer naar een wandelgebied om een korte wandeling te maken. We komen langs Miel de la Palma, waar we een rondleiding gaan doen.

6 | Wandeling vanuit Vallehermoso

Dag 6 en laatste dag gaan we weer een hele mooie wandeling maken door een van de valleien. Deze wandeling wordt afgestemd op de groep.

7 | Terug naar San Sebastian

Terug naar San Sebastian waar we de Ferry op gaan om onze laatste overnachting door te brengen op Tenerife.

Translate »
Chat openen
Stuur makkelijk een Whatsapp