Leuke restaurantjes

“Food is Memories"

Onze favorieten...

Bij iedere reis hoort lekker eten! We delen graag onze goede ervaringen met jou.
Wij zijn ook heel benieuwd naar jouw mening; heel goed of minder goed? Of heb je zelf een heerlijke andere culinaire tip? Laat ons weten. Zo blijft deze pagina goed en up-to-date.

Vinos & Tapas
Zalm van Uga is een van de delicatessen van dit restaurant, een heerlijke tapas met heerlijke wijnen in het centrum van Puerto del Carmen
Mardeleva
Al jaren een zeer gewaardeerd restaurant bij mij. Altijd goed met een fantastisch uitzicht. In the old town Puerto del Carmen.
Everest
Een van de restaurants die ik elke keer weer bezoek. Sinds lange tijd is dit nr. 1 restaurant van Puerto del Carmen. Zeer geschikt voor een Vegetarische maaltijd.
Vis eten bij Costa Azul El Golfo
El Golfo is vis eten! Je vind daar een dozijn aan restaurantjes. Favoriet van ons is Costa Azul. Elke dag presenteren de dagvis voor een leuke prijs.
Puerta Verde in Haria
Het simpele restaurantje heeft verborgen talenten. Net buiten het centrum ligt dit kleine restaurant. Sla vooral de overheerlijke toetjes niet over.
Casa Morelino Tiagua (Tinajo)
Je zou er zomaar aan voorbij gaan. Een klein pittoreske restaurantje wat verborgen ligt aan een weg. We hadden deze tip gekregen van plaatselijke bewoners.
Tapas-Bar La Galeria
Tequise is een bruisend stadje als je besluit op een zondag te gaan. Alle kleine winkeltjes zijn open en in een smal straat je vind je Tapas-Bar La Galeria. Heelkijke verse gerechten!
Translate »
Chat openen
Stuur makkelijk een Whatsapp