Wandelen over en langs vulkanen.
IMG_0189 (1)

Montaña de los Saltos en Montaña de la Arena. Twee vulkanen die we beklommen hebben. De eerste is best simpel en redelijk te doen, daarna liepen we naar Montaña de la Arena die beduidend een stuk moeilijker is. Laat maar zeggen een pad, zonder pad! Heb je last van hoogtevrees dan moet je deze niet doen. Meerdere malen heb ik me weer over de angst heen moeten zetten! Maar wat een mooie route is dit. Eenmaal boven kijk je neer op het binnenste van de vulkaan. Je loopt door stukken lavavelden die onder het mos zaten. Loszittende stenen waar je echt moet uitkijken. 
Kortom een wandeling voor de avonturier, die geen last hebben van de hoogtes en loszittende stenen!
Een relatief korte tocht, die lastig is door het zware parcours. Deze wandeling is straks te downloaden via de site. Mocht je nu al deze wandeling willen zien, dan mag je deze gratis downloaden.

wandeltochten-canarische-eilanden.nl is nu op Fuerteventura om leuke accommodaties, wandelingen en lokale bezienswaardigheden te onderzoeken. Ook zijn we weer bezig om de groepsreizen van de Camino voor 2021 te organiseren. Deze gaan er iets anders uitzien, in verband met de COVID-19 is dit eiland behoorlijk getroffen en zijn er verschillende accommodaties verloren gegaan.

Maar met elk negatief ding is er een positief ding. We gaan de groepstochten nog leuker maken. Nog leuker dan ze al waren!

hikers, mountain, sunset

15 maart 2021 gaat de 12 daagse groepsreis Camino Fuerteventura van start.
Wil je graag mee dan is het raadzaam om je tijdig in te schrijven.(Max. 10 personen VOL=VOL.) De Inschrijving kan geannuleerd worden als de COVID-19 nog steeds aanwezig is. Meer info over de reis is hier te vinden.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: