Wandeltochten-Canarische-Eilanden versus Villa Vital
IMG_4104

Vandaag was een leuke dag, we zijn een stukje van de Gr131 gaan lopen. Voor mij een speciaal stukje. Bijna 2 jaar geleden liep ik alleen met mijn rugzak over dit gebergte. Geld inzamelen voor een zeldzame vorm van kanker. Angst en geluk waren de twee hoofdpunten. Angst voor de vreselijke afdaling destijds, die ze nu gelukkig aangepast hebben en beter is om te lopen. Angst om helemaal alleen in dit gebergte te lopen met een zware rugzak. Maar wel een gevoel van geluk omdat ik helemaal alleen in dit mooie stukje gebergte was, geen geluiden en een met de natuur! Ik voelde me helemaal gelukkig.

Sabine en Pascal hebben hier een erg leuke locatie Vila Vital, die je via de site wandeltochten-Canarische-eilanden.nl kan boeken. Met deze twee personen zijn we vandaag een stuk van de GR131 gaan lopen. Sabine staat bekend om haar lekkere toetjes, en speciaal voor ons heeft ze een lekkere tiramisu gemaakt. Zij zijn vorig naar dit eiland verhuisd,hebben hier een accommodatie aangekocht met verschillende kamers, en een zwembad. 
Omdat deze locatie precies in mijn organisatie past, maak ik nu wat reclame. Ook deze twee personen zijn hard getroffen door de Corona (COVID-19).
Samen proberen we te kijken naar de mogelijkheden voor allebei de bedrijven. En hopen we dat we vanaf volgend jaar weer van start kunnen met de reizen op de Canarische Eilanden.
Voor vandaag hebben we samen een hele leuke wandeldag gehad. Met als afsluiting de Tiramisu van Sabine. Na de wandeling zijn we afgereisd naar Costa Calma en hebben we weer een leuke plek gevonden aan de zee.

Inschrijving voor Fuerteventura groepsreis 15 maart 2021. Klik op de link voor info!

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: