Wat een mooie Westkust!!!!!
IMG_6879

De westkust van Fuerteventura
Deze onbekende uit kalksteen bestaande kust is erg spectaculair met al zijn natuurlijke kalksteen. Met één woord, schitterend!

We hebben inmiddels bijna de hele Westkust gelopen, en ik kan zeggen dat het spectaculair is om de kalkstenen sculpturen en de ruwe kust te zien.
Nogmaals wil ik het boekje van Sabine Kiesewein aanraden. Dit boekje “Auf den Spuren der Fischer” beschrijft de hele Westkust in 13 touren. Het boekje kost € 18,50 en de verzending is gratis. Stuur even een bericht als je interesse hebt in het boekje.

Ook is er de Camino Naturales

12-daagse wandelvakantie – €795,00
Vertrekdatums

Met een selecte groep van maximaal 10 personen wandelen we in een periode van 12 dagen van noord naar zuid. De wandeltocht van ongeveer 160 kilometer lang is niet extreem moeilijk maar vergt wel enige conditie; iedere dag wandelen we gemiddeld 20 kilometer over onverharde paden met meer of minder hoogtemeters in desolate en ruwe landschappen. Fuerteventura is het oudste eiland en, zoals alle Canarische Eilanden, van vulkanische oorsprong.

De accommodaties op Fuerteventura zijn zorgvuldig uitgekozen; kleinschalig, duurzaam en sfeervol. Zo overnachten we bijvoorbeeld in oude finca’s en casa’s naturales, ver weg van het massatoerisme.

De prijs van de 12-daagse reis is gebaseerd op verblijf in een tweepersoons kamer met meestal een eigen badkamer. Voor mensen die graag een eigen kamer willen hebben; dit kan tegen een toeslag geregeld worden.

Als je niet graag met een groep reist, dan is het uiteraard mogelijk om op eigen gelegenheid te lopen. Deze optie is terug te vinden bij de ‘individuele reizen’.

Omdat we het leuk vinden dat je met ons mee wilt gaan, bieden we dit bij je reis gratis aan.

Extreme hiking shirt

Dit fijne sportshirt in de kleuren blauw groen en oranje krijg je bij de reis Fuerteventura. Het eiland staat in het teken van de geit, de tekenaar heeft de geit gebruikt voor deze leuke shirts.

RVS Drinkfles

In het kader van plastic afval, krijgt iedere deelnemer een drinkfles waar het water lekker koel in blijft.

Buff Camino
Leuke Buff van de GR131

Deze fijne buff houdt de zon op je hoofd tegen, en kan dienen als sjaal boven in de koudere gebieden

Programma

Reis boeken

Eilandfoto's

Praktische tips

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: