Wat een wandeltochten weer afgelopen week!
120822877

Afgelopen week hebben we weer talloze wandeltochten gelopen die ook te vinden zijn op onze website. deze wandeltochten zijn gratis te downloaden! Wil je meer in de bergen lopen dan is er het binnenland betancuria Pajara.
Wat ik persoonlijk erg mooi vind is de Westkust. De kalkstenen sculpturen die hier zijn, de wilde zee, en de af en toe moeilijk gangbare wandelpaden.
Afgelopen week hebben we de film “Solo_2018″ bekeken. Deze speelt zich af op Fuerteventura, de Westkust onder La Pared. Een waargebeurd verhaal van enkele jaren geleden. Mocht je willen kijken dan is deze film te zien op Netflix. zo krijg je ook een indruk van de Westkust op dit eiland.

De wandelingen die we deze week onderzocht hebben zijn ook te zien op de website. Kijk hier.

Ook nu is er weer een oproep voor de GR131 Camino Naturales op Fuerteventura. Deze start op 15 maart. Er zijn nog plekjes vrij. Een Wandel/Hikingtocht van 160 km over Los Lobos en Fuerteventura. Je overnacht in de echte Casas Rurales en je leert Fuerteventura echt kennen!

Wat hebben we nog meer?

Individuele pakketreizen verdeelt over het eiland. Je kan gebruik maken van de door ons ontwikkelde arrangementen, maar je kan het ook aanpassen met de verschillende bouwstenen die we voor je klaar hebben staan. Neem een kijkje op de website naar de verschillende opties.
https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl/eilanden/fuerteventura-kies-je-eigen-reis/

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: