Wat is nu Eco Friendly?
ECO friendly logo

Sinds kort is dit nieuwe logo op de website te vinden.

We hebben hart voor de eilanden met al hun natuur, cultuur en de mensen! Dit logo staat hier symbool voor. Zo laten wij zien dat we onze keuzes maken ter bevordering van duurzaamheid in de wisselwerking tussen mens en natuur en de mensen onderling. 

Deze man teelt Papayas en heeft een eigen olijvenplantage

Zo is voor ons eerlijkheid, authenticiteit en kleinschaligheid belangrijk. Dus geen massatoerisme, maar persoonlijke betrokkenheid. Geen all-inclusive, maar er actief op uit gaan om de natuur te beleven. Eerlijke beloning voor lokale bewoners, en geen lage lonen. Duurzame drinkflessen van roestvrijstaal, die de plastic flessen vervangen.

Aangespoeld plastic en rotzooi vanuit de zee

Wij vinden de eilanden écht prachtig en daar willen we jou graag in meenemen. Voor jouw reis zetten wij meerdere kleine lokale ondernemers in voor de accommodaties, wandelingen en excursies. Door deze wandelingen en excursies kom je direct in contact met de natuur en komen de eilanden voor jou écht tot leven. 

Of je nou kiest voor een meerdaagse lange-afstandshike of voor een van onze arrangementen eventueel in combinatie met flexibele bouwstenen. Je zult een ervaring rijker zijn na deze reis! 

Nieuw ECO Friendly Logo
Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

1 reactie op “Wat is nu Eco Friendly?”

  1. Jeanne en Astrid, dit is een zeer mooie visie en ik weet dat jullie, met al wat in jullie mogelijkheden zit, deze visie tot werkelijkheid zullen brengen, stap voor stap. Ik wens jullie veel succes!

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: