Wederom een Lock-Down!

Ook wij zijn erg geschrokken van de nieuwe maatregelen, die afgelopen week zijn aangekondigd!

We zijn al enige tijd bezig om de reizen voor te bereiden, maar de tijden zijn zeer onzeker. De reis naar Fuerteventura die gepland staat voor maart gaat vooralsnog door. We wachten de berichten af hoe de maatregelen verder zullen gaan lopen. Gelukkig hebben we de 60 dagen regeling, en gratis annuleren in verband met Corona. Hierdoor is er geen risico voor de mensen die graag mee willen op de reis.

Mocht deze reis in maart naar Fuerteventura wegens Corona niet doorgaan, dan prikken we een andere datum en stellen iedereen op de hoogte hiervan.
Vanuit Fuerteventura willen we iedereen een hart onder de riem steken, en hopen we dat dit virus zo snel mogelijk onder controle is. Stay Safe!

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: