Wereld oceanen dag!! Deze week 10% korting op de RVS flessen.


WERELD OCEANEN DAG
8 juni is door de VN uitgeroepen tot Wereld Oceanen Dag. Het doel? Tegen 2030 meer dan 30 procent van onze oceanen beschermen tegen vervuiling, overbevissing en de klimaatopwarming. 

Het plasticprobleem is zo gigantisch dat je er soms moedeloos van wordt. Wat kunnen we doen tegen de plasticsoep? En helemaal: wat kun je zélf doen tegen de plasticsoep? Het probleem lijkt te groot om er nog iets aan te kunnen veranderen. Maar vergeet niet dat mensen vindingrijk zijn. Ook jij kunt veel meer dan je zelf misschien denkt! Dus, kom in actie en maak het verschil!

Wil jij ook bijdragen aan een schonere oceaan? 
Door je drank in een RVS fles mee te nemen, blijft deze ook nog eens lekker koel, en je draagt bij aan het plastic probleem. Ga naar de site en kies een van de leuke drinkflessen.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: