Wij zijn op zoek naar jou….!!!

Social Media en Marketing Expert

Beschik je over een positieve instelling en heb je zin in een avontuur? Ben je handig met social media zoals Instagram en Facebook? Krijg jij het voor elkaar om in no time het volgersaantal te vergroten? Ben je bovendien handig in het verhogen van de zichtbaarheid van onze internetpagina? Dan zoeken wij jou! 

Heb je marketing-inzicht in de reiswereld en beschik je over een hands-on instelling om op reisbureaus, tijdschriften en andere instellingen af te stappen? Dan zijn we a perfect match!!
Wij zijn een geweldige online reisorganisatie in de dop. Gespecialiseerd in actieve reizen op de veelzijdige Canarische eilanden. Op het moment zijn we met een camper ter plaatse om de eilanden te ontdekken. We zaaien nu, om te kunnen oogsten als weer gereisd mag worden.

Iedereen kent de Canarische Eilanden van zon-, zee- en strandvakanties. Maar er is zoveel meer te beleven! Meerdaagse trektochten, hiken, klimmen, racefietsen en mountainbiken, eilandhoppen, speleologie en abseilen in lavatunnels. 
Ons concept is simpel en puur. Het actief beleven van de eilanden staat voorop! Wij presenteren via onze site kleinschalige authentieke accommodaties, samen met de leukste, stoerste activiteiten van de eilanden. En dat doen we via partners ter plaatse.

Jouw inkomsten zullen afhankelijk zijn van je eigen resultaten. Durf jij het avontuur met ons aan te gaan? Ben je enthousiast en geloof je ook in ons concept? Stuur dan een mail naar jeanne@canary-hiking.com

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: