Willen jullie ons reviewen?

Wij als wandeltochten-canarische-eilanden zijn hard aan het werk zodat we na de Corona echt van start kunnen gaan met de groepsreizen, excursies en ook de pakketreizen en evenementen.

Ook hebben we nu een internationale variant van onze Hollandse naam:

Sinds afgelopen week kan iedereen ons, wandeltochten-canarische-eilanden oftewel met de nieuwe internationale naam ‘canary- hiking‘, een review geven. Er zijn nu 3 reviews gegeven, wat natuurlijk veel te weinig is om de bezoeker van de website te laten weten hoe ‘goed’ we het doen. We zijn dus erg geholpen met meer reviews op de pagina.

We willen iedereen vragen om de website eens te openen en ons een beoordeling te geven. Je kan ‘sterren’ geven en commentaar achter laten. Zo kunnen we nog meer afstemmen op eventuele verbeterpunten.


https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl
www.canary-hiking.com

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

2 reacties op “Willen jullie ons reviewen?”

 1. Vandaag een prachtige route gelopen in Lanzarote, uitgezet door wandelen-canarische-eilanden.
  De route heet: ‘de kloof’ en dat is het zeker.
  Je loopt zowel bovenop als beneden in de kloof met fantastisch uitzicht. Je waant je werkelijk in niemandsland.
  Goede wandelschoenen vereist, want de hele route is offroad. Soms is er een pad, maar soms ook niet en moet je je weg zoeken over de stenen.
  Maar al met al ….. in 1 woord: geweldig.
  Absoluut een aanrader om je wandeling te selecteren via deze site.

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: