Wind op Lanzarote…

IMG_8647

Aangekomen op Lanzarote om hier de accomodaties te bekijken voor de 8-daagse reis. Vanmorgen werd ik wakker door de wind. Een koude noordenwind, maakte deze dag extreem koud. Het verblijf is bij Heidi, een Duitse vrouw die hier samen met haar man al 25 jaar bezig zijn een sprookje van hun landgoed te maken. En ze blijven doorbouwen! Van een kale berg met een vervallen huisje hebben ze iets unieks opgezet.

Dit resort ligt aan de Camino Gr131 route. Bij aankomst van de wandeletappe kan je lekker ontspannen en voor de liefhebber is er een heerlijk zwembad aanwezig. Heel even ben ik naar de route gelopen om wat foto’s te maken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »

Kom bij deze gezellige Club!

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten, en leuke verhalen.