Yes…Fuerteventura GR131 gaat zeker door!
Fuerteventura DEF-78

We hebben lang moeten wachten en ons geduld is vaak op de proef gesteld. 

Maar we kunnen gaan!!!

Twee jaar lang wachten tot we eindelijk met een groepje mensen de GR131 Fuerteventura kunnen gaan lopen. Een tocht van Noord naar Zuid Fuerteventura, waar we door het mooie landschap  gaan lopen. Fuerteventura is dan wel niet zo hoog als de meeste eilanden, maar de vergezichten zijn er niet minder om. Het Betancuria gebergte is een geweldig mooie belevenis. Je voelt je in dit landschap echt een deel van de natuur. Zoals ik ooit zei….”het is hier zo stil…je hoort hier zelfs geen vogeltje!!”

Tik jij samen met ons de vuurtoren op het zuidelijkste puntje aan?

We hebben natuurlijk meerdere eilanden waar we aankomend jaar met een groepje overheen lopen, en elk eiland is hierin uniek.

Wat maakt Fuerteventura nu uniek?
Als eerste het desolate landschap met de vele secrets. Het authentieke  gevoel in het binnenland, het symbool van Fuerteventura “de geit” de absoluut mooiste stranden van al de Canarische eilanden. Het verhaal van Cofete, het verhaal van “Jean de Betancourt” het verhaal waarom het eiland nu zo desolaat is en heel vroeger een erg vruchtbaar eiland was?
Het verhaal dat Fuerteventura bestaat uit Sahara zand! Een fabeltje natuurlijk want Sahara zand is geel en niet wit!
Of…dat eekhoorntje die je overal tegenkomt?
Diegene die met ons meegaat zal na afloop heel veel weten over dit eiland. 

Daarbij komt dat deze reis voor mijzelf heel bijzonder blijft. Met dit verhaal kwam ik zelfs bij Boulevard en het blad Linda terecht.

Buiten dat we een hele prestatie gaan leveren om het eiland over te lopen, gaan we ook naar het mooiste strand van Fuerteventura “Sotavento” waar we 4 dagen gaan verblijven tijdens onze tocht. Hier kan je in de avond lekker een duik nemen in de zee of in één van de mooie zwembaden.
Dat we hier mogen verblijven is het toetje op de taart! En zo zal het voor jullie ook gaan voelen.

Er zijn nog plaatsen vrij voor deze reis. Je kan je gratis inschrijven en mocht Corona weer roet in het eten gooien wordt alles weer gratis geannuleerd en wordt de reis wederom uitgesteld, maar we gaan hier niet vanuit, de Canarische eilanden zijn groen. Alleen Nederland blijft aankomende periode even spannend!

Ik hoop van harte dat ik jullie mag begroeten op Fuerteventura! 

Saludos Jeanne & Astrid

Mocht deze reis je aanspreken, boek deze met een gratis annulering zodat je nergens aan vast zit.

Je kan hier de reis bekijken en je eventuele boeking doen.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

1 reactie op “Yes…Fuerteventura GR131 gaat zeker door!”

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: