Yes… Fuerteventura komt eraan…..
Fuerteventura DEF-3

Wat staat er op de planning? Natuurlijk Fuerteventura op 15 januari. Deze reis gaat definitief door! Wij hebben er zin in…..Op dit moment zijn we met een leuk klein groepje waar nog plekken vrij zijn. Deze reis is voor een wandelaar een aanrader. Fijne temperatuur, vooral veel natuur en slapen op de mooiste locaties. Overdag wandelen we van plek naar plek, en eenmaal aangekomen, gaan we genieten van een lekkere maaltijd met een goede glas wijn erbij. Deze tocht begint vrij vlak, tot we bij het Betancuria gebergte aankomen. Een must see, en beleving om daar te mogen lopen! Je loopt door zandvlaktes van duinen in het beschermde natuurgebied.

Je bent weg van het tourisme en bent één met de natuur. Het programma staat beschreven op onze website. https://wandeltochten-canarische-eilanden.nl/eilanden/wandelen-fuerteventura-gr131-camino-naturales-groepsreis/

Even over de wetten van de Corona…op de Canarische eilanden bestaat geen QR code, en zijn in verhouding met Nederland bijna geen besmettingen.

Mocht je met ons mee willen gaan? Er zijn nog plekjes vrij.  

Ons eigen kleine reisboekje over wie en wat we zijn.

Ben je benieuwd wie en wat we zijn op de Canarische Eilanden, bekijk dan dit leuke boekje van ons.

Waar zijn we nu?

Inmiddels zijn we op ons laatste eiland wat onderzocht gaat worden. La Gomera! En tot onze verbazing (nou we wisten het al) is La Gomera een wandeleiland bij uitstek. Overal waar je kijkt of rijdt zijn wandelaars. Niet gek als je hier rond kijkt en je het wegennetwerk ziet. Per auto kom je hier alleen op de aangelegde wegen en niet op de wandelpaden.

Aankomde tijd zijn we op dit eiland. We onderzoeken de accommodaties, de wandelpaden, de bewoners met hun Artisana, en gaan mooie pakketreizen en groepsreizen bouwen met bijzondere overnachtingen en Activiteiten. Blijf ons volgen met alles wat we hier op La Gomera aan het onderzoeken zijn.

Kleine impressie

De groepsreis Tenerife / La Gomera staat gepland voor 19 april. Een top datum om te wandelen. deze groepsreis is een reis van 2 weken waar je over 2 eilanden loopt. Mocht je toch kiezen voor een 8 daagse reis op een van de eilanden, laat het ons weten.

Jeanne

Jeanne

Oprichtster Canary-Hiking

Astrid

Astrid

Organizing Canary-Hiking

3 reacties op “Yes… Fuerteventura komt eraan…..”

    1. Ik heb er ontzettend veel zin in met jullie mee te gaan lopen vanaf 15 januari ! Hopelijk gaat het allemaal lukken, en zien we elkaar op Fuerteventura in het nieuwe jaar.

  1. Ik heb er ontzettend veel zin in met jullie mee te lopen, op Fuerteventura vanaf 15 januari. Vlucht is geboekt, hopelijk tot dan! Norma

Geef een reactie

Over mij

Wie zijn wij:
Ik ben Jeanne. Samen met mijn partner Astrid rijden we in een Camper over de Canarische eilanden. Alle eilanden worden bezocht. In de Blogs proberen we een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »
Stuur makkelijk een Whatsapp
%d bloggers liken dit: