Zee,strand, wind

Vanuit Porto vertrok ik via de rivier langs de kust. Nog geen idee tot waar ik loop.

Vannacht heb ik voor de tweede keer overnacht in Bleuhostel, een zeer fijn hostel met hele goede bedden. Aangrenzend in t centrum en rivier.

Het duurde erg lang voordat ik Porto achter me liet, en was verbaasd dat er geen markeringen waren op dit stuk van de route.

Er zijn mensen die vragen of het mooi is…..

Soms kom je mooie stukjes tegen, maar ik zeg nee!! Tot nu toe dan….. veel verkeer, lopen op de weg, eindeloze saaie stukken, en de rommel die je overal ziet maakt deze route als niet zo mooi. Maar volgens de regels van de pelgrim is dit pad voor iets anders dan een mooie route! Je moet deze lelijke stukken van de route ondergaan…?

Er is een Facebook groep waar ik me bij aangesloten heb, daar heb je verschillende meningen over de Camino. Ik blijf een klein beetje op de achtergrond voor de veiligheid…?

Even over de etappe van vandaag, onbewolkt en een stevige wind. Lekker langs de kust afgelopen. Vakantieparadijsje? Nee…… het loopt hier wat achter en alles is van de jaren 70.

Na bijna 26 km lopen kom ik bij mijn herberg aan. Als je een pelgrimspaspoort hebt mag je hier gratis overnachten en kan je een kleine donatie doen als je vertrekt. Je kan douchen, je eten koken, je was doen, en je krijgt een bed. Weliswaar op een zaal met 8 personen, maar och….

Omdat ik vandaag weinig te vertellen heb, zal ik een gedichtje plaatsen wat ik geschreven heb toen ik ziek was….

Mocht je raden waar t over gaat, en snappen wat ik vertel doe dan je duimpje omhoog of vertel het mij…… Geen idee of t iets voorstelt of niet, ik heb t op papier gezet, al lang geleden!!!

Mijn luisterend oor.

Het ligt in mijn handen,

Teksten worden geschreven,

Raad wordt heen en weer gegeven,

Mijn luisterend oor

Afstand is er niet

Zo dichtbij……

We groeten elke dag, en zeggen tegen elkaar, geniet…..!!

De piep klinkt Ow zo fijn,

Daar zal het zijn……..

Mijn luisterend oor.

Mijn duimen blijven de toetsen strelen,

Om mijn gevoel te delen.

Mijn luisterend oor…….

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een reactie

Over mij

Hi, ik ben Jeanne. Ik ben een actief persoon, altijd vol ideeën en sportief in hardlopen, fietsen, wandelen en hiken! Mijn hart ligt op de Canarische Eilanden.

Ik hoop van harte dat ik mensen kan laten genieten. Kijk gerust rond op de site, en lees de blogs van de verschillende avonturen op de Canarische Eilanden.

Translate »